Keressen minket bizalommal!

+36 70 326 5337

Kiss Sándor

Keressen minket bizalommal!

A téli időszakban a hideg időben sokszor merül fel az emberben a kérdés mennyire szabad fűteni. Mindenki érzi a pénztárcáján, hogy a fűtési költségek jelentősen megemelkedtek. A gáz fűtés esetén külön figyelni kell a lakossági támogatott fűtési mennyiségre is.

De mindenáron érdemes spórolni a fűtéssel? Mindig vegyünk vissza fűtésből, hogy ne fogyasszunk annyit?

Sokszor kell figyelemmel lennünk más körülményekre is. A tartósan alacsony hőmérséklet a lakásban nem mindig kifizetődő. Egy vírusos időszakban, a kis gyermek van a családban, vagy idős, főleg ágyban fekvő beteg is él velünk akkor ezen nem érdemes spórolni.

Amit mégis tehetünk:

Minden évben nézessük át szakemberrel a fűtési rendszert. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot velünk a 06703265337 telefonszámon. Az elkoszolódott kazán, vagy kémény is jelentősen csökkentheti a fűtési teljesítményt. A konvektorok karbantartásának elmaradása is jelentős többlet energia felhasználásához vezethet.

Ellenőriztessük a régebbi fűtési rendszert. Lehet, hogy már nem üzemelhet gazdaságosan, javítása, vagy karbantartása nem oldja meg a problémát. Gondolkozzunk el olcsóbb, korszerűbb fűtési rendszeren. Ez gyakran jelentősen csökkentheti a havi energia költséget és néhány éven belül megtérülhet a beruházás. Mindemellett a korszerűbb és jobb fűtési rendszeres jelentősen környezetkímélőbbek is. Ugyanakkor a biztonság szempontjából sem utolsó szempont a nem megfelelő készülékek időben történő lecserélése.

Ha tanácsra van szüksége keresse kollégánkat a 06703265337 telefonszámon. Több éves tapasztalattal állunk rendelkezésére.