Keressen minket bizalommal!

+3620 260 7034

Teréki Balázs

Keressen minket bizalommal!

Az elmúlt időszakban bizonytalanná vált a gázellátás és a gáz ára is jelentősen megemelkedett. A nem támogatott lakossági gáz ára az egekben van, szinte megfizethetetlen. Azonnal pánik vásárlás indult és sokan kandallót állítottak be alternatív fűtési módszernek, vagy éppen fűtő klíma beszerzéséről gondoskodtak.

Célszerű azonban bármilyen váltás előtt szakember tanácsát kérni. Hívja a +36 70 326 5337 telefonszámon kollégánkat, aki segít Önnek megvizsgálni jelenlegi fűtési rendszerét és konkrét megoldási javaslatokkal élhet.

A hagyományos fűtési módra való tömeges áttérés először ellátási gondokat okozott, majd a fa ára is többszörösére emelkedett. Mindamellett a fával történő fűtés az egyik legidőigényesebb és legtöbb kosszal járó. Nemcsak kényelmetlenebb, de kimerítő is a fafűtés. És a hagyományos kazánt, vagy kandallót éjszaka is „etetni” kell, hogy reggelre ne hűljön ki teljesen a lakás.

A korszerű elektromos berendezés is képes ma már jó teljesítményt nyújtani és alternatív megoldást jelenthet a többi fűtési rendszer mellé. Azonban ne felejtsük el, hogy a régebbi ingatlanoknál nem ilyen terhelésre tervezték a rendszert. A vékonyabb villanyvezetékek, a kis teljesítményű automata nem biztos, hogy elbír egy nagyobb terhelést. Hiszen azt is figyelembe kell venni, hogy egyre több elektromos háztartási gépet használunk és ez mellé a rendszeres fűtési berendezés nagyon megterhelheti a rendszert. Ugyanakkor kemény mínuszokban ez a rendszer nem minden esetben nyújt elég jó komfortérzetet.

Összességében nem lehet kijelenteni, hogy bármelyik fűtési mód korszerűbb és gazdaságosabb lehet a másiktól. Ezt mindig egyedileg kell megállapítani. Ez nagy mértékben függ az ingatlan és a meglévő fűtési rendszer állapotától, és nem utolsó sorban az ott élők igényeitől is.

Ha Önnek jelenleg gáz fűtése van érdemes a rendszert átvizsgálni. Rendszeres karbantartással a költségek nagy mértékben csökkenthetők, a működés gazdaságosabbá tehető. A rezsicsökkentett gáz használata általában a legolcsóbb fűtési mód, de ehhez figyelni kell a fűtési rendszerünk állapotára.

Forduljon bizalommal kollégáinkhoz. Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 326 5337 telefonszámon és mi átvizsgáljuk lakását és a legmegfelelőbb fűtési mód kiépítését javasoljuk. Ha szükséges elvégezzük a rendszer és a készülékek karbantartását. Több éves tapasztalattal rendelkezünk és megfizethető áron dolgozunk.