Keressen minket bizalommal!

+3620 260 7034

Teréki Balázs

Keressen minket bizalommal!

A padlófűtés rendszer napjainkban egyre jobban kezd elterjedni. Az új építésű családi házak esetén egyik kedvelt fűtési módszer.

Korábban sokan nem gondolták elég jó alternatívának, mivel nagyon körülményes volt a szerelése és ezzel együtt drága is volt a kivitelezés. Ma már ettől nem kell félni. Hívjon minket a +36 70 326 5337 számon ha kedvező áron szeretne padlófűtés megvalósítást.

A padlófűtés az egyik legolcsóbb fűtési mód. Már alacsony hőmérsékletű vízrendszerrel is kellemes hőérzetet biztosít. Mivel nem kell a vizet olyan melegre felfűteni és melegen tartani, ezért gazdaságosan üzemeltethető, az energia költségekből megtakarítás keletkezik, fűtésszámlája jóval kevesebb lesz.

Sokkal komfortosabban érzi magát a hideg időben. Egy családi ház bármilyen jól is szigetelt a padló nagyon le tud hűlni. Padlófűtés esetén ettől nem kell félni. Az egész helyiségben kellemes melegben tud tartózkodni.

Nem csak a fűtőtest (radiátor, konvektor) közelében van jó meleg. A hagyományos fűtéseknél a helyiség egyes részeiben nagy hőmérséklet különbségek is jelentkezhetnek. Padlófűtés esetén, ha az jól került kivitelezésre ilyen problémák nem jelentkezhetnek. Az általunk készített padlófűtési rendszereknél a fűtés az egész helyiségben egyenletes. Kérje kollégáink segítségét a +36 70 326 5337 számon.

Nem kell állandóan port törölni. A hagyományos fűtési módszereknél nem egyenletes a helyiségben a hőmérséklet, ezért a levegő folyamatosan kering. Ez együtt jár a por és az apró szöszök keringésével is. Mivel ezek a helyiség magasabb pontjaira is feljutnak az egészségre is ártalmasak lehetnek, hiszen belélegezhetjük azokat. Padlófűtésnél ilyentől nem kell tartani. Az egész helyiségben egyenletes hőmérséklet miatt csak a padló fölött néhány cm-rel lebegnek a porszemek, így nem lélegezzük be őket és kevésbé rakódnak le a bútorokon.

Nem foglal felesleges helyet. Nem kell radiátort, vagy konvektort kerülgetni. Láthatatlan mégis hatásos. Sokkal esztétikusabban és praktikusabban tudja berendezni a helyiséget és használata is jobb.

Bármilyen padlótípus esetén egyszerű a kivitelezés. Ma már nem okozhat gondot a fűtéshez szükséges rendszer kiépítése. Külön padlók is kaphatók, melyet kifejezetten padlófűtés esetére fejlesztettek ki. Gyorsan és egyszerűen elkészíthető bármilyen fűtési forma esetén. Elektromos, gáz és hagyományos fűtésnél is jól működik.

Forduljon hozzánk bizalommal bármilyen kérdése merül fel. Hívja a +36 70 326 5337, vagy a +36 20 260 7034 telefonszámot és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Fűtésszerelés Budapesten és Pest megyében megbízható kivitelezőtől, sok éves tapasztalattal korrekt áron.